Den tidligere fodboldspiller Martin Albrechtsen udvider nu sin forretning med et nyt koncept. Efter succes med pizzarestauranter åbner han fire nye pastabarer i løbet af foråret.
Fokus på billig og frisklavet pasta
Pasta er en populær spise, men ofte kan priserne være høje. Med det nye koncept, Fabio Pasta, ønsker Martin Albrechtsen at gøre frisklavet pasta tilgængelig for flere. Priserne starter ved 55 kroner for en lille portion og går op til 110 kroner for en større ret. Menuen består af syv varianter, herunder trøffelpasta, Bolognese og Pasta Limone.
“Det bliver simpelt men godt. Vi bruger de samme pastamaskiner som på kendte restauranter, og råvarerne kommer fra få udvalgte leverandører,” siger Martin Albrechtsen til MigogKbh.
Fire nye lokationer klar
Den første Fabio Pasta er allerede åbnet på Amagerbrogade 192, hvor den deler lokaler med Pappa Pizza. I løbet af foråret følger tre nye lokationer i Valby, Nørrebro og Hillerød.
Albrechtsen åbnede sin første restaurant i 2023 og har allerede markeret sig i branchen. Hans pizzakæde er blevet kåret til Danmarks bedste på Just Eat to år i træk. Nu satser han på, at pasta kan blive en lige så stor succes.
Martin Albrechtsens karriere
Martin Albrechtsen er tidligere professionel fodboldspiller og har haft en lang karriere både i Danmark og udlandet.
Fakta om Martin Albrechtsen:
- Født: 31. marts 1980
- Position: Forsvarsspiller
- Klubber: AB, FC København, Brøndby IF, Derby County, FC Midtjylland og Vestsjælland
- Landskampe: 2 A-landskampe for Danmark
- Karrierehøjdepunkt: Dansk mester med både FCK og Brøndby
Planer om yderligere udvidelse
Ifølge Albrechtsen er der allerede planer om flere restauranter i fremtiden. Hvis konceptet får samme succes som hans pizzakæde, kan endnu flere pastabarer åbne i andre dele af landet.